BASE verlegt de grenzen van mobiel internet

Een nieuw postpaid portfolio van BASE met vier onklopbare tariefoplossingen. Met hun inbegrepen data tot 10 giga per maand, bieden ze een antwoord op de boom van het mobiele internet. Vanaf 15 euro per maand bellen klanten onbeperkt bellen naar BASE. Daarmee is ‘BASE 15’ een echt uitzonderlijke aanbieding op de Belgische mobiele markt en bevestigt BASE opnieuw zijn koppositie op het vlak van tarieven.

Wat betreft zijn toekomstvisie, heeft BASE Company op 12 april al een tip van de sluier opgelicht met de onthulling van de nieuwe slogan die het merk BASE in de kijker moet zetten: Go mobile. In 2015 speelt het mobiele een steeds centralere rol in het leven van de Belg. In 2015 maakt een op twee ‘postpaid’-klanten van BASE gebruik van het mobiele internet om mails te lezen, via streamingdiensten naar muziek te luisteren en zijn zaken vanop afstand te beheren. Wie een telefoon heeft die 4G-compatibel is, verbruikt gemiddeld één giga aan data per maand.

’We willen de mobiele specialist zijn die de strijd aangaat voor een dynamische markt, die alles uit de kast haalt om zijn klanten de beste ervaring aan te bieden en de gebruiker te begeleiden in het dagelijkse leven dat steeds mobieler wordt. Die belofte vertaalt zich nu in een verregaande hervorming van onze aanbiedingen,’ aldus Jos Donvil, CEO van BASE Company.

BASE vereenvoudigt zijn portfolio tot vier ‘postpaid’-tariefplannen die tot de top behoren. Elk van die tariefplannen tilt bellen en het mobiele internet naar een hoger niveau.

ONBEPERKT BELLEN NAAR BASE VANAF 15 EURO/MAAND

Vanaf 15 euro per maand kunnen BASE-klanten onbeperkt sms’en en bellen naar BASE. Dankzij deze aanbieding kunnen alle leden van een gezin, of een groep vrienden die klant zijn van BASE, elkaar onbeperkt opbellen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze hun bundel zullen overschrijden. Als ze kiezen voor ‘BASE 39’ of ‘BASE 59’ kunnen ze bovendien onbeperkt opbellen, ongeacht het netwerk. Hiermee versterkt BASE zijn leiderschap op het gebied van prijzen.

TOT 10 GIGA/MAAND 

Om een antwoord te bieden op het exploderende gebruik van het mobiele internet, zit in elk nieuw ‘postpaid’-tariefplan ook minstens één giga per maand inbegrepen (BASE 15). Dat basisdatavolume loopt op tot 5 giga per maand voor een ‘BASE 39’-abonnement … en tot 10 giga per maand voor de formule ‘BASE 59’. Dat is nooit eerder gezien. Daarmee werpt BASE zich op als de referentie op de Belgische markt.

MEER FLEXIBILITEIT

‘Voortaan is onze ‘postpaid’-portfolio opgebouwd rond vier onklopbare tariefoplossingen. Dat maakt het alleen maar duidelijker voor de consument. Die vereenvoudiging biedt ons meteen ook de mogelijkheid om op een flexibelere manier, steeds meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden die inspelen op het nieuwe mobiele gebruik’, verduidelijkt Jos Donvil, CEO van BASE Company.

BASE biedt zijn klanten onder andere een dienst aan zoals BASECloud (1 GB gratis / 32 GB voor slechts 1,50 euro per maand), of de mogelijkheid om te kiezen voor een forfait (vanaf 5 euro) voor internationale oproepen of mobiel internet in het buitenland. Hiermee kan BASE zijn klanten een echte mobiele ervaring zonder beperkingen aanbieden, ook als hij/zij in het buitenland op vakantie of op zakenreis is.

De oude tariefformules mogen dan wel uit de portfolio verdwijnen, toch blijven ze geldig voor gebruikers die erop hebben ingetekend. De meeste zullen worden aangepast aan de normen van het nieuwe aanbod. Een communicatiecampagne over de nieuwe ‘postpaid’-tarieven staat in de steigers. Die zal zich vooral richten op reeds bestaande klanten.

Ook onze aanbiedingen voor professionele klanten zullen worden aangepast. Het mobiel-internetvolume zal daarbij verhoogd worden.

BASE 15 BASE 25 BASE 39 BASE 59
€15 € 25 €39 €59

Onbeperkt bellen naar BASE
+120min naar alle netwerken

Onbeperkt bellen naar BASE
+300min naar alle netwerken

Onbeperkt bellen naar alle netwerken Onbeperkt bellen naar alle netwerken
1GB 3GB 5GB 10GB
Onbeperkt smsen Onbeperkt smsen Onbeperkt smsen Onbeperkt smsen
BASE cloud 1GB BASE cloud 1GB BASE cloud 1GB BASE cloud 1GB
600min/600MB/600sms in en naar EU

 

Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Het credo van BASE is om producten en diensten voor mobiele telefonie aan te bieden die voldoen aan de essentiële behoeften van onze klanten, niet meer en niet minder. Wij geloven dat klanten zichzelf het beste kennen en daarom geven we hen de controle, zodat ze hun mobiele ervaring zelf kunnen beheren. We zetten ons in om hen alle tools te geven die ze nodig hebben om dit te doen en om hen te begeleiden en te ondersteunen, terwijl we hen eenvoudige, transparante diensten bieden die zijn afgestemd op hun behoeften. Bij BASE willen we dicht bij de mensen blijven.

BASE is een merk van de Telenet Groep (Belgische leverancier van ontspannings- en telecommunicatiediensten) dat mobiele telefoniediensten (bellen, sms'en en mobiele data) aanbiedt in heel België.

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
BTW BE 0462.925.669
RPR Antwerpen, afd. Mechelen