Weekend van het mobiel internet: alle BASE-abonnees mogen 48 uur gratis surfen!

In het kader van de campagne Surf Mobile geven we al onze postpaid-klanten de kans om tijdens het weekend van 3 en 4 oktober gratis en onbeperkt mobiel internet te gebruiken. 48 uur om – in België – onbeperkt de mogelijkheden te ontdekken... Surf en ontdek.

De toekomst is mobiel. Vandaag gebruiken bijna zes op de tien Belgen een smartphone om te surfen. Doen ze dat in alle vertrouwen? Kennen en benutten ze echt alle mogelijkheden? En welke zijn de barrières die andere gebruikers er nog van weerhouden om op hun smartphone te surfen? Iets meer dan een week geleden lanceerde federaal minister van Digitale Agenda, Alexander de Croo, de campagne Surf Mobile. Deze zal de hele maand oktober lang lopen en is bedoeld om het mobiele internet in België te promoten.

Uitschakeling van megabyte-tellers

 ”Wie het probeert, wil het hebben.”, aldus Alexander De Croo. BASE heeft deze woorden heel letterlijk genomen. ”En challengers werken niet met halve maten.”, zo stelt Jos Donvil, CEO van BASE.

Terwijl andere operatoren 1, 2 of misschien 5 GB aanbieden aan een – soms zorgvuldig geselecteerd – cliënteel, gaan wij veel verder. Tijdens het weekend van 3 en 4 oktober krijgen alle postpaid-klanten van BASE gratis en volledig onbeperkt toegang om te surfen (4G & 3G).

Op zaterdag om 00u01 wordt het startsein gegeven, op zondag om 23u59 loopt het experiment af. Registreren of een of andere formule activeren hoeft niet. Al onze abonnees, en dat zijn er 1,022 miljoen, hebben persoonlijk een sms-bericht ontvangen waarin we hen uitnodigen om van dit nooit eerder geziene aanbod in België te profiteren: 48 uur lang schakelen wij de megabyte-tellers uit! Dus ... surf en ontdek.

Surf, surf, surf

Abonnees die ook na dit weekend van mobiel internet en vrije toegang willen blijven genieten, kunnen intekenen op een promotie die uniek is voor de Belgische mobiele-communicatiemarkt. Postpaid-klanten van BASE die dit wensen krijgen voor € 10 maar liefst 25 GB mobiel internet, te gebruiken in België. Deze promotie is een optie op het abonnement.

Ook BASE-klanten met een prepaid-kaart die toch ook van de Belgische maand van het mobiele internet willen profiteren, blijven niet in de kou staan. Zij krijgen in oktober een extra GB aan data gratis wanneer zij de optie ‘Surf and mail 10’ activeren. Meer informatie op www.base.be.

Op 31 augustus 2015 dekte het 4G-netwerk van BASE maar liefst 88,14% van de Belgische bevolking (99,88% voor 3G). 

Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Vernieuwen in het belang van de klant zit bij BASE in het DNA. We luisteren constant naar onze klanten en stellen gewoonten in de Belgische mobiele markt in vraag. Dankzij innovatieve productprincipes wil BASE het leven van de consumenten verbeteren zodat klanten meer uit hun abonnement kunnen halen. Bij BASE kan de klant rekenen op flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service.

De newsroom van Telenet vind je via press.telenet.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
BTW BE 0462.925.669
RPR Antwerpen, afd. Mechelen