BASE kondigt aan: een zomer vol muziek! Gratis muziek luisteren via BASE, de hele zomer lang!

Vandaag 21 juni is het de internationale dag van de muziek. En dat vieren we bij BASE met een bijzondere aankondiging. Tijdens de zomermaanden (24 juni – 30 september) kunnen alle BASE postpaid klanten gratis en onbeperkt muziek luisteren en video’s bekijken via YouTube, Spotify en Deezer.

De zon laat hopelijk niet meer te lang op zich wachten want de zomer is nu officieel begonnen. Een gezellige picknick met je lief, een barbecue met vrienden of gaan joggen in het park met een zalig zomers briesje,… De postpaid klanten van BASE kunnen deze zomer voor elke gelegenheid de juiste playlist kiezen.

Streamen ‘à volonté’ met YouTube, Spotify en Deezer

De hele zomer lang kunnen alle BASE postpaid klanten (bestaande en nieuwe) immers gratis naar hun favoriete muziek luisteren en hun favoriete video’s bekijken. Vanaf 24 juni tot en met 30 september zal het mobiele data verkeer naar de apps van YouTube, Spotify en Deezer volledig gratis zijn. Het wordt een zomer vol muziek!

YouTube is een online videokanaal waar iedereen gratis video’s kan opladen en afspelen. Elke dag worden er honderden miljoenen uren aan video’s bekeken. Meer dan de helft van die video’s worden via een smartphone of tablet bekeken.[1]

Spotify en Deezer zijn twee digitale muziekservices die je toegang geven tot miljoenen nummers en artiesten. Iedereen kan gebruik maken van de gratis versies: de muziek is online beschikbaar en af en toe hoor je advertentie. Voor de premiumversies betaal je een maandelijks bedrag en heb je onbeperkt toegang (online én offline), een betere geluidskwaliteit, geen reclameboodschappen en gewoonweg meer functionaliteiten.

Voor BASE-klanten is Spotify de goedkoopste oplossing. BASE klanten kunnen een Spotify Premium abonnement activeren voor de exclusieve prijs van slechts €7 per maand (in plaats van €9,99/maand).

Je favoriete muziek, waar en wanneer je maar wil!

BASE postpaid klanten die Spotify of Deezer gebruiken met een gratis account, kunnen dus de hele zomer onbeperkt en gratis naar hun favoriete muziek luisteren of video’s bekijken op YouTube. Onze klanten met een betalend account betalen tijdens deze actie periode dus enkel voor hun Spotify of Deezer abonnement. Het mobiele data verkeer dat via Spotify, Deezer of YouTube verbruikt wordt, zal niet aangerekend worden. Je favoriete muziek, waar en wanneer je maar wil. Onbeperkt en gratis, bij BASE. De hele zomer lang!  

[1] https://www.youtube.com/yt/press/nl/statistics.html

Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Het credo van BASE is om producten en diensten voor mobiele telefonie aan te bieden die voldoen aan de essentiële behoeften van onze klanten, niet meer en niet minder. Wij geloven dat klanten zichzelf het beste kennen en daarom geven we hen de controle, zodat ze hun mobiele ervaring zelf kunnen beheren. We zetten ons in om hen alle tools te geven die ze nodig hebben om dit te doen en om hen te begeleiden en te ondersteunen, terwijl we hen eenvoudige, transparante diensten bieden die zijn afgestemd op hun behoeften. Bij BASE willen we dicht bij de mensen blijven.

BASE is een merk van de Telenet Groep (Belgische leverancier van ontspannings- en telecommunicatiediensten) dat mobiele telefoniediensten (bellen, sms'en en mobiele data) aanbiedt in heel België.

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
BTW BE 0462.925.669
RPR Antwerpen, afd. Mechelen