Samen 20 jaar BASE vieren? Da’s in the pocket!

BASE biedt twee dagen gratis mobiel internet aan en lanceert een iPhone-jacht ter gelegenheid van zijn 20e verjaardag

Story image

BASE lanceerde zich op de Belgische telecommarkt in 1999, het jaar waarin Filip en Mathilde trouwden, de euro de Belgische frank verving en de broers Dardenne een Gouden Palm in ontvangst mochten nemen in Cannes. 20 jaar vrijheid, mobiliteit, grote primeurs en leuke verrassingen die de markt op zijn kop zetten! BASE was wel degelijk de eerste operator die in 2007 onbeperkte oproepen naar alle netwerken aanbood, de betaling per seconde lanceerde en zijn klanten een kosteloze stopzetting van contracten aanbood in 2012.

Deze verjaardag is de gelegenheid voor BASE om zijn klanten te bedanken voor hun trouw door de jaren heen, en dat doen ze de hele zomer lang.

De feestelijkheden starten op zaterdag 20 juli met gratis mobiel internet voor alle abonnees gedurende 24 uur. Of ze nu hun video's met de sound van de beste dj's van Tomorrowland willen delen op Facebook, verhalen willen posten op Instagram vanop het Bal National of hun vakantiefoto's willen versturen via WhatsApp van aan de Côte d’Azur, alle postpaid-klanten kunnen aan de slag gaan zonder een cent te betalen. En dus zonder hun mobiele data te verbruiken.

En dat is nog niet alles: er volgt deze zomer nog een tweede dag met gratis data, maar BASE houdt van verrassingen en geeft deze datum daarom nog niet vrij...

Voor wie van avontuur houdt, heeft BASE ook besloten om voor de gelegenheid een schattenjacht, of liever gezegd een iPhone-jacht, te lanceren, waarbij klanten kans maken om een van de 20 iPhones XR te winnen. Het principe is eenvoudig: ontdek deze zomer vier keer waar onze BASE-presentator zich in België schuilhoudt, dankzij aanwijzingen die via Facebook gecommuniceerd worden.

Ook wie al een aardig gevuld vakantieschema heeft, moet niet panikeren. BASE ontmoet je overal in België met zijn verjaardagstournee. Er worden heel wat cadeaus uitgedeeld (draadloze oortjes, mobiele speakers, draagbare batterijen…) op tal van evenementen: van het Fiesta Latina in Brussel over Summer Music in Bergen tot de AvondMarkt in Middelkerke en op nog vele andere leuke plekken, de hele zomer lang!

Ontdek de volledige lijst van onze verjaardagstournee en alle informatie op BASE.be

Contact

Stefan Coenjaerts
[email protected]

 

 

Over Telenet Group NV

Vernieuwen in het belang van de klant zit bij BASE in het DNA. We luisteren constant naar onze klanten en stellen gewoonten in de Belgische mobiele markt in vraag. Dankzij innovatieve productprincipes wil BASE het leven van de consumenten verbeteren zodat klanten meer uit hun abonnement kunnen halen. Bij BASE kan de klant rekenen op flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service.

De newsroom van Telenet vind je via press.telenet.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
BTW BE 0462.925.669
RPR Antwerpen, afd. Mechelen