Go mobile - BASE

Sommigen hebben « Freedom of Speech » nog gekend, anderen herinneren zich nog de slogan « We challenge you win ». Maandag breekt er voor BASE een nieuw hoofdstuk aan onder de vlag « Go mobile ».

Die nieuwe slogan moet het ‘mobiele’ DNA van ons merk nog versterken, en dat op een telecommarkt waar mobiele diensten steeds belangrijk worden.

In 2015 speelt de smartphone een centrale rol in het leven van elke Belg. Wij willen die gespecialiseerde operator zijn, die vecht voor een dynamische markt, die alles uit de kast haalt om zijn klanten de beste ervaring aan te bieden en de gebruiker begeleidt in een steeds mobielere wereld.

Wij geloven in een wereld waarin de mobiele technologie via haar dagelijkse toepassingen het leven gemakkelijker en rijker maakt. Die visie zullen we de komende weken verspreiden door middel van een grootschalige mediacampagne. Ze gaat hand in hand met een nieuwe visuele identiteit. 

Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Vernieuwen in het belang van de klant zit bij BASE in het DNA. We luisteren constant naar onze klanten en stellen gewoonten in de Belgische mobiele markt in vraag. Dankzij innovatieve productprincipes wil BASE het leven van de consumenten verbeteren zodat klanten meer uit hun abonnement kunnen halen. Bij BASE kan de klant rekenen op flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service.

De newsroom van Telenet vind je via press.telenet.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
BTW BE 0462.925.669
RPR Antwerpen, afd. Mechelen