De BASE shop wordt de toegangspoort tot de mobiele wereld

Na de keuze van een nieuwe slogan ‘Go mobile’ en nieuwe kleuren in april, en na de invoer van nieuwe voordeeltarieven in mei, heeft BASE Company zich over de ervaring van zijn klanten in de winkel gebogen. De rol van onze verkooppunten is sterk aan het evolueren. Deze moeten een echt venster worden op een nieuwe mobiele wereld en zijn applicaties. De shops in Woluwe Shopping Center en Messancy zullen de klant deze nieuwe ervaringen voor het eerst ook laten beleven. 

In 2015 is mobiele telefonie véél meer dan een bepaald aantal belminuten en sms-berichten. Zes op de tien Belgen gebruikt zijn telefoon om te surfen. De smartphone is een echt Zwitsers zakmes geworden, waarmee de gebruiker kan communiceren, naar muziek luisteren of, met 3G/4G vanop afstand checken of alles veilig is thuis en zijn betalingen doen.

BASE heeft als eerste operator op dit veranderd gebruik ingespeeld met zijn nieuwe tariefplannen. Vanaf mei bieden we de klant tot 10 GB mobiel internet aan per maand. Vandaag willen we nog verder gaan. 

DE GEBRUIKER DE WEG WIJZEN...

“De nieuwe applicaties zijn overvloedig aanwezig, maar de gebruiker raakt soms het noorden kwijt in deze massa. Als specialist in mobiele technologie is het onze rol de best oplossingen uit te zoeken, ze aan de consument duidelijk voor te stellen en hem te begeleiden bij keuzes die zijn dagelijks leven een heel stuk zullen vergemakkelijken”, vertelt Jos Donvil.

De opkomst van de e-commerce verandert het aankoopgedrag ingrijpend. Wanneer de consument vandaag een BASE shop binnenstapt, weet hij precies wat hij nodig heeft. Hij heeft zich immers al op voorhand geïnformeerd. “Wat hij zoekt, is advies van de specialist, gebruikservaring. Een fysisch verkooppunt moet een plaats worden die de klant inspireert.”

Op basis van deze vaststellingen hebben we beslist om de sfeer in onze verkooppunten helemaal te herzien, zodat ze een echt venster worden op de mobiele wereld.

... IN EEN MOBIELE WERELD

Na een grondige studie van het concept opent BASE vandaag twee winkels van de nieuwe generatie in het Shopping Center van Woluwe (nieuwe locatie) en in Messancy (ruimere shop met volledig nieuwe inrichting).

De gesloten verkoopbalies zijn verleden tijd. Er zijn geen barrières meer tussen de klant en het uitgestalde materiaal. De nieuwe verkooppunten van BASE zijn ingericht rond eilandjes, waar de klant wordt aangesproken door een verkoper. Deze maakt hem wegwijs in de verschillende tarieven en mobiele oplossingen die het best op zijn behoeften inspelen. De interactiviteit die de klant hier kan beleven maakt dit concept uniek. Ook de kleuren en aankleding van de shop ondersteunen deze ervaring en maken deze zeer herkenbaar.

Service is een prioriteit en daarom verhuisde de ‘Repair and Go’-hoek, waar de gebruiker zijn smartphone snel kan laten herstellen, naar de voorkant van de winkel. Op de muren rondom zijn verschillende, flexibele modules. De modules bestaan uit digitale en dynamische schermen en nodigen de bezoekers uit om de laatste innovaties en de laatste promoties te ontdekken. Ze nodigen hen uit om de nieuwste technologieën en toepassingen vast te nemen en te testen.

“Het Shopping Center van Woluwe en dat van Messancy zijn het uitstalraam voor deze nieuwe ervaring. Het is de bedoeling dat al onze nieuwe en vernieuwde winkels deze nieuwe ‘look and feel’ uitdragen”, besluit Jos Donvilvoor hem is het duidelijk: “mobiele applicaties zullen morgen het leven van iedereen grondig veranderen”.

Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Vernieuwen in het belang van de klant zit bij BASE in het DNA. We luisteren constant naar onze klanten en stellen gewoonten in de Belgische mobiele markt in vraag. Dankzij innovatieve productprincipes wil BASE het leven van de consumenten verbeteren zodat klanten meer uit hun abonnement kunnen halen. Bij BASE kan de klant rekenen op flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service.

De newsroom van Telenet vind je via press.telenet.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
BTW BE 0462.925.669
RPR Antwerpen, afd. Mechelen