BASE en Standard Luik partners tot 2018

BASE en Standard Luik partners tot 2018

Telenet en Standard Luik raakten het eens over de verlenging van het sponsorcontract dat BASE en Standard al jarenlang met elkaar verbindt. Het is officieel: BASE is de hoofd- en truitjessponsor van de "Rouches" de twee volgende voetbalseizoenen (2016-2017 en 2017-2018).

In 2007 besloten BASE en Standard Luik om hun krachten te bundelen. Nadat BASE al enkele seizoenen de jeugdteams sponsorde, wierp het bedrijf zich op als hoofdsponsor van de Luikse club. De vier letters van BASE kwamen in het groot op de voorkant van de wit-rode truitjes. Dat zal opnieuw zo zijn in de twee volgende seizoenen (2016-2017 en 2017-2018). BASE maakt graag van de gelegenheid gebruik om Standard Luik nogmaals te feliciteren met hun recente overwinning in de Belgische bekerfinale.

Een winnend team

In 2007, toen het eerste sponsorcontract getekend werd, was er meteen een spontaan gevoel van verbondenheid tussen BASE en Standard Luik. Met BASE kreeg Standard Luik een solide partner waarop de club op lange termijn zou kunnen rekenen. En Standard Luik hielp BASE aan de nodige zichtbaarheid in het zuiden van het land.

Sinds het begin van dit partnership is er heel wat water onder de bruggen van de Maas door gestroomd. In het seizoen 2008 en 2009 behaalde Standard Luik, met partner BASE, zijn 9de en 10de Belgische kampioenstitel. Deze onvergetelijke kroning bracht de "Rouches" opnieuw op de voorgrond in het Belgische voetbal.

BASE haalde tegelijkertijd alles uit de kast om maximaal te profiteren van dit uithangbord en zijn groei voort te zetten. Resultaat: BASE heeft tegenwoordig zo'n 20% van de Waalse markt in handen… tegenover 8% in 2007, in het "tijdperk vóór Standard".

Twee seizoenen erbij!

BASE is vandaag - meer dan ooit - de grootste supporter van de "Rouches". Bij BASE geloven we rotsvast in de kracht van dit partnership. De overwinning van Standard Luik tegen Brugge tijdens de Belgische bekerfinale enkele weken geleden toont aan dat ons merk associëren met Standard Luik een winnende keuze was.

Daarom besliste Telenet, het nieuwe moederbedrijf van BASE, in overleg met het bestuur van Standard Luik om het sponsorcontract tussen BASE en Standard te verlengen. Wij zijn bijzonder trots te mogen aankondigen dat BASE de hoofdsponsor en truitjessponsor van de "Rouches" zal zijn de twee volgende seizoenen.

John Porter, CEO van Telenet: "BASE en Standard Luik hebben een partnership dat werkt. In het verleden bleek al dat de samenwerking een win-winsituatie voor beide partijen is. Bij Telenet bestond er geen twijfel: we willen een vervolg aan dit avontuur breien. We geloven sterk in het merk BASE. BASE zal een belangrijke rol spelen in Telenets strategie, zeker in het zuidelijke landsgedeelte waar we grootse ambities koesteren. Wie is in zo'n project beter geplaatst als sparringpartner dan Standard Luik?"

Bob Claes, algemeen directeur van Standard Luik: "BASE is altijd een trouwe partner geweest van Standard Luik, zowel in goede als in moeilijkere tijden. Zoals de spelers van een voetbalteam vullen we elkaar aan en werken we samen om onze doelen te bereiken. Nu we zo goed op weg zijn, kon dit avontuur echt niet stoppen. We zijn er dan ook van overtuigd dat de komende seizoenen opnieuw rijk aan emoties zullen zijn en dat we samen onze supporters enorm trots zullen kunnen maken!"

Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Vernieuwen in het belang van de klant zit bij BASE in het DNA. We luisteren constant naar onze klanten en stellen gewoonten in de Belgische mobiele markt in vraag. Dankzij innovatieve productprincipes wil BASE het leven van de consumenten verbeteren zodat klanten meer uit hun abonnement kunnen halen. Bij BASE kan de klant rekenen op flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service.

De newsroom van Telenet vind je via press.telenet.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
BTW BE 0462.925.669
RPR Antwerpen, afd. Mechelen