BASE biedt alle postpaid klanten haar eigen cloudsysteem aan

Vanaf nu biedt BASE al haar post-paid klanten haar eigen cloudsysteem aan. Elke post-paid klant kan gratis genieten van 1 GB. Klanten kunnen hun data opslaan waardoor deze niet meer verloren gaan in geval van diefstal of defecten aan de hardware. Foto’s, documenten, muziek en zo veel meer zijn overal en altijd beschikbaar. Upgraden naar aanzienlijke datahoeveelheden kan tegen democratische tarieven (vanaf 1,50 EUR per maand). 

BASEcloud is gemakkelijk te gebruiken en haar interface maakt het toegankelijk voor het brede publiek: bestanden/foto’s uploaden, delen met anderen en raadplegen met welk toestel ook wordt kinderspel. De app is beschikbaar voor Apple, Android en Windows, voor alle mogelijke smartphones, tablets en pc’s. Met één enkele klik kan alle content worden gedeeld.

Dankzij BASEcloud kunnen de klanten hun data opslaan zonder daarbij alle opslagruimte op hun smartphone, computer of tablet te gebruiken. De data gaan ook niet verloren in geval van diefstal of defecten aan de hardware. Foto’s, documenten, muziek en zo veel meer zijn overal en altijd beschikbaar.

BASEcloud ondersteunt alle andere cloudsystemen, zoals Dropbox en Facebook om alle content in één enkele cloud te centraliseren. En omdat BASE Company gebruik maakt van servers die in Europa staan opgesteld, gelden er striktere privacywetten. Zo kunnen de gebruikers op twee oren slapen: hun data zijn veilig en goed beschermd.

“Bestanden uploaden, delen met anderen en raadplegen met welk toestel dan ook en dit met één enkele klik dat maakt het mobiele leven van onze klanten vanaf vandaag extra makkelijk”, aldus Jos Donvil, CEO van BASE Company. “Early adopters gebruiken nu al dagelijks verschillende cloudsystemen. Wij willen hun data graag voor hen centraliseren. Daarnaast willen we het brede publiek ook wegwijs maken in de mogelijkheden die de cloud hen biedt. We kunnen de klanten van BASE verzekeren dat deze cloud veilig, handig en eenvoudig is.”

BASEcloud is vanaf vandaag beschikbaar voor alle post-paid abonnees.

TARIEVEN VOOR EXTRA OPSLAGRUIMTE

  • 1GB gratis: al je berichten + contacten + 400 foto’s of 250 liedjes of 2000 documenten of 10 video’s
  • 32GB voor €1,50/maand: al je berichten + contacten + 12800 foto’s of 8000 liedjes of 64000 documenten of 320 video’s
  • 200GB voor €9/maand: al je berichten + contacten + 80000 foto’s of 50000 liedjes of 400000 documenten of 2000 video’s. 
Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Vernieuwen in het belang van de klant zit bij BASE in het DNA. We luisteren constant naar onze klanten en stellen gewoonten in de Belgische mobiele markt in vraag. Dankzij innovatieve productprincipes wil BASE het leven van de consumenten verbeteren zodat klanten meer uit hun abonnement kunnen halen. Bij BASE kan de klant rekenen op flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service.

De newsroom van Telenet vind je via press.telenet.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
BTW BE 0462.925.669
RPR Antwerpen, afd. Mechelen